Ny blogg for reise til Gaza i mai 2013

I mai i år, nærmere bestemt 9. mai, skal jeg reise sammen med en del av Fagforbundets ambassadørkorps til Palestina. Der skal den største delen av delegasjonen reise til Vestbredden og ei mindre gruppe skal ta seg inn i Gaza. Jeg er blant de i delegasjonen som skal inn i Gaza.

Som en del av forberedelsene for turen er denne bloggen. Jeg har fått hjelp av noen med langt mer teknisk innsikt enn meg, Marius stesønnen min. Ellers hadde dette neppe blitt noe av.
Jeg øver meg nå i det å blogge 🙂 – oppdateringer vil komme etter hvert.

Reklame

1 tanke på “Ny blogg for reise til Gaza i mai 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s